EDUKACJA

Nasze działania edukacyjne

Podjęliśmy się wyzwania, jakim jest zwiększanie świadomości dotyczącej poronień i trudnych sytuacji okołoporodowych. Co niezwykle istotne, prowadzimy w tym zakresie działalność edukacyjną, angażujemy się w konferencje i projekty społeczne. Naszym celem jest łamanie społecznego tabu, psychoedukacja i inicjowanie społecznych debat.

Z wielką przyjemnością współtworzymy kampanie z innymi fundacjami i organizacjami, a także mediami.

Kontakt:

WSPÓŁPRACE

FUNDACJA POMOC DLA PŁODNOŚCI:
Nasza współpraca koncentruje się na wspólnym wsparciu osób niepłodnych, bezpłodnych i starających się o dziecko.

FUNDACJA GAJUSZ:

Współpraca pomiędzy naszymi fundacjami rozpoczęła się od stworzenia przez Fundację Gajusz pokoju pożegnań w jednym z łódzkich szpitali, który to projekt udało nam się dofinansować. Łączy nas wiele, mamy wspólne cele. Dzięki tej współpracy mamy okazję wymieniać się zdobytym doświadczeniem.

FUNDACJA WOŚP:

Każdego roku organizujemy wyjątkowe działania mające na celu wsparcie zbiórki funduszy dla WOŚP. Fundacja WOŚP wspiera nas także w kontakcie z placówkami ginekologiczno – położniczymi. Razem staramy się wymieniać doświadczeniem i nowymi pomysłami i wspólnie działać w celu poprawienia opieki okołoporodowej w Polsce.