Zespół

Nicole Sochacki- Wójcicka

Mama Ernesta, lekarz, pomysłodawca Fundacji.

Jakub Wójcicki

Tata Ernesta, lekarz, pomysłodawca i założyciel Fundacji.

Małgorzata Sochacka

Ciocia Ernesta. Realizuje to, co niemożliwe w kilka chwil. Zarządza Fundacją - możesz się z nią kontaktować w każdej sprawie.

Sandra Bodnar

Psycholożka, dobra dusza. Spotkacie ją w naszej pomocy doraźnej. Pomysłodawczyni naszej infolinii. Odpowiedzialna również za otwarte szkolenia dla personelu medycznego.

Angelika Krygowska

Mama wcześniaka, zawsze uśmiechnięta, mimo że doświadczona przez życie. Neurologopeda, pedagog. W Fundacji odpowiedzialna za wsparcie rodziców wcześniaków i nie tylko.

Michał Lipa

Lekarz kochający medycynę prenatalną, zapalony naukowiec. Koordynuje tematy związane z diagnostyką prenatalną.

Cezary Brygier

Psycholog, prospołecznik, zorientowany na pomoc każdej osobie. Wsparcie działu pomocy psychologicznej. Odpowiedzialny m.in. za koordynowanie konsultacji psychologicznych oraz nasze Social Media.

Anna Masternak

Psycholog, trener komunikacji. Zajmuje się wsparciem kobiet w trudnej sytuacji położniczej oraz po stracie dziecka. Szkoli kadrę medyczną m.in. w zakresie komunikacji z pacjentem. W Fundacji odpowiedzialna za koordynowanie działu pomocy psychologicznej.

Inga Kloze

Psycholożka, od dziecka związana ze sportem dzięki czemu nie straszne jej żadne wyzwania. Uwielbia kontakt z ludźmi. Spotkacie ją w naszej pomocy doraźnej. Jest również odpowiedziana za organizowanie zamkniętych szkoleń dla personelu medycznego.

Joanna Kot

Psycholog i psychoterapeutka pracująca z kobietami w ramach projektu Droga Kobiety. Szczególnym obszarem jej zainteresowań są momenty przejściowe w życiu kobiet, poszukiwanie źródeł osobistej mocy w kryzysach życiowych oraz rola i miejsce kobiet we współczesnym świecie.

Pamela Goryszewska

Abiturientka psychologii. Doświadczenie zawodowe zdobyła jako terapeutka dzieci z autyzmem. Kocha taniec i muzykę. Prywatnie mama 7 letniej Amelii. W Fundacji możecie ją spotkać w naszej pomocy doraźnej. Pamela jest również odpowiedzialna za sprawne funkcjonowanie biura fundacji.

Katarzyna Skorupska

Psycholożka, psychoterapeutka, interwentka kryzysowa, która ukochała sobie psychologię perinatalną, także w wymiarze naukowym. Prowadzi we Wrocławiu prywatną praktykę, gdzie pracuje z dorosłymi, a przede wszystkim z kobietami w okresie okołoporodowym. Psychologia to nie tylko jej wykształcenie, ale i ogromna pasja.

Agata Iwanow

Radca prawny. Odpowiedzialna za obsługę prawną fundacji oraz szkolenia dla personelu medycznego. Z ramienia fundacji pomaga od strony prawnej kobietom po stracie.

Marta Delesiewicz-Rzewuska

Aplikantka Radcowska przy Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Warszawie. Swoją aktywność zawodową rozpoczęła już podczas studiów pracując w jednym z Warszawskich sądów. W ramach działalności fundacji udziela wsparcia prawnego osobom po stracie.

Weronika Czyrny

Psycholożka, z duszą interwenta. Marzy, aby zdrowie psychiczne było traktowane jako równie ważne, co zdrowie fizyczne. W fundacji zajmuje się udzielaniem wsparcia psychologicznego.

Rada fundacji

Karolina Zych-Rozpędowska

Lekarz, stąpająca twardo po ziemi, ciepła, przyjaciółka, mama dwóch córek. Dba o medyczną część działalności Fundacji.

Magdalena Sobiecka-Kowalczyk

Główna księgowa. Odpowiedzialna za księgowość i finanse.

Marcin Idziorek

Radca prawny. Stoi na straży prawa.