Zespół

Nicole Sochacki- Wójcicka

Mama Ernesta, lekarz, pomysłodawca Fundacji.

Jakub Wójcicki

Tata Ernesta, lekarz, pomysłodawca i założyciel Fundacji.

Małgorzata Sochacka

Ciocia Ernesta. Realizuje to, co niemożliwe w kilka chwil. Zarządza Fundacją - możesz się z nią kontaktować w każdej sprawie.

Sandra Bodnar

Psycholożka, dobra dusza. Pomysłodawczyni naszej infolinii. Udziela wsparcia psychologicznego na czacie oraz infolinii. Odpowiedzialna również organizację szkoleń dla personelu medycznego.

Angelika Krygowska

Mama wcześniaka, zawsze uśmiechnięta, mimo że doświadczona przez życie. Neurologopeda, pedagog. W Fundacji odpowiedzialna za wsparcie rodziców wcześniaków i nie tylko.

Michał Lipa

Lekarz kochający medycynę prenatalną, zapalony naukowiec. Koordynuje tematy związane z diagnostyką prenatalną.

Cezary Brygier

Psycholog, prospołecznik, zorientowany na pomoc każdej osobie. Wsparcie działu pomocy psychologicznej. Odpowiedzialny m.in. za koordynowanie konsultacji psychologicznych oraz nasze Social Media.

Anna Masternak

Psycholog, trener komunikacji. Zajmuje się wsparciem kobiet w trudnej sytuacji położniczej oraz po stracie dziecka. Szkoli kadrę medyczną m.in. w zakresie komunikacji z pacjentem. W Fundacji odpowiedzialna za koordynowanie działu pomocy psychologicznej.

Inga Kloze

Psycholożka, od dziecka związana ze sportem dzięki czemu nie straszne jej żadne wyzwania. Uwielbia kontakt z ludźmi. Udziela wsparcia psychologicznego na czacie. Jest również odpowiedzialna za organizowanie szkoleń dla personelu medycznego.

Joanna Kot

Psycholog i psychoterapeutka pracująca z kobietami w ramach projektu Droga Kobiety. Szczególnym obszarem jej zainteresowań są momenty przejściowe w życiu kobiet, poszukiwanie źródeł osobistej mocy w kryzysach życiowych oraz rola i miejsce kobiet we współczesnym świecie.

Pamela Goryszewska

Abiturientka psychologii. Doświadczenie zawodowe zdobyła jako terapeutka dzieci z autyzmem. Kocha taniec i muzykę. Prywatnie mama Amelii. Udziela wsparcia psychologicznego na czacie. Pamela jest również odpowiedzialna za sprawne funkcjonowanie biura fundacji.

Katarzyna Skorupska

Psycholożka, psychoterapeutka, interwentka kryzysowa, która ukochała sobie psychologię perinatalną, także w wymiarze naukowym. Prowadzi we Wrocławiu prywatną praktykę, gdzie pracuje z dorosłymi, a przede wszystkim z kobietami w okresie okołoporodowym. Psychologia to nie tylko jej wykształcenie, ale i ogromna pasja.

Agata Iwanow

Radca prawny. Odpowiedzialna za obsługę prawną fundacji oraz szkolenia dla personelu medycznego. Z ramienia fundacji pomaga od strony prawnej kobietom po stracie.

Marta Delesiewicz-Rzewuska

Aplikantka Radcowska przy Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Warszawie. Swoją aktywność zawodową rozpoczęła już podczas studiów pracując w jednym z Warszawskich sądów. W ramach działalności fundacji udziela wsparcia prawnego osobom po stracie.

Weronika Czyrny

Psycholożka z duszą interwenta. Marzy, aby zdrowie psychiczne było traktowane jako równie ważne, co zdrowie fizyczne. W Fundacji zajmuje się udzielaniem wsparcia psychologicznego na czacie.

Marta Czarnecka-Iwańczuk

Psycholożka kliniczna, psychoterapeutka, zajmuje się psychologią w ginekologii i położnictwie od kilkunastu lat praktycznie, teoretycznie i naukowo. W swojej praktyce prywatnej prowadzi pary/kobiety długo oczekujące potomstwa, leczące się z powodu niepłodności, po stracie w okresie pre- i perinatalnym, a także te, które doświadczają problemów emocjonalnych po porodzie. Autorka licznych artykułów naukowych, nauczyciel akademicki, trener kadry medycznej w zakresie komunikacji z pacjentem.

Monika Buczek

Psycholożka, psychoterapeutka w trakcie procesu certyfikacji. Od wielu lat zajmuje się wspieraniem rodzin w sytuacji choroby dziecka, a także wsparciem rodziców w żałobie. Najważniejsze doświadczenie, które czerpie od rodzin, z którymi dotąd współpracowała, i które stara się przekazywać kolejnym spotykanym na swojej drodze rodzinom, to doświadczenie ulgi i wsparcia płynące z podzielenia się z kimś swoimi trudnościami, pytaniami i dylematami.

Karolina Dejko-Wańczyk

Psycholożka, psychoterapeutka, Doktor Nauk o Zdrowiu. Pragnienie niesienia pomocy łączy z pasją naukową. Specjalizuje się w prowadzeniu psychoterapii w oparciu o mentalizację, ukończyła kurs MBT (Mentalization-Based Psychotherapy) w Heidelbergu. Zajmuje się również warsztatami psychologicznymi w ramach szkoły rodzenia. W Fundacji prowadzi indywidualne konsultacje psychoterapeutyczne oraz konsultacje par.

Rada fundacji

Karolina Zych-Rozpędowska

Lekarz, stąpająca twardo po ziemi, ciepła, przyjaciółka, mama dwóch córek. Dba o medyczną część działalności Fundacji.

Magdalena Sobiecka-Kowalczyk

Główna księgowa. Odpowiedzialna za księgowość i finanse.

Marcin Idziorek

Radca prawny. Stoi na straży prawa.