Partnerzy Fundacji

Nasi aktualni partnerzy

Zostań naszym partnerem

Dzięki uprzejmości Roger Publishing mamy możliwość sprzedaży naszych #dobrych produktów. Roger Publishing udostępnia nam bowiem swoją platformę zakupową
oraz pomaga w obsłudze wysyłek naszych produktów.

We współpracy z firmą Avionaut stworzyliśmy produkt jakim jest dobry fotelik #jadę bezpiecznie, dedykowany dla dzieci urodzonych przedwcześnie. Całość dochodu ze sprzedaży fotelika jest przeznaczona na cele statutowe fundacji.

Współpraca pomiędzy naszymi fundacjami rozpoczęła się od stworzenia przez Fundację Gajusz pokoju pożegnań w jednym z łódzkich szpitali, który to projekt udało nam się dofinansować. Łączy nas wiele, mamy wspólne cele. Dzięki tej współpracy mamy okazję wymieniać się zdobytym doświadczeniem. Razem możemy więcej.

W tym roku dzięki Waszej pomocy udało nam się wesprzeć cel, który jest nam bardzo bliski, czyli zapewnienie najwyższych standardów opieki diagnostycznej w dziecięcej medycynie zabiegowej. Nasza zbiórka zorganizowana z okazji 28 Finału Orkiestry zakończyła się niewiarygodnym wynikiem 3 172 100 zł. Fundacja WOŚP wspiera nas w kontakcie z placówkami ginekologiczno – położniczymi. Razem staramy się wymieniać doświadczeniem i nowymi pomysłami i wspólnie działać w celu poprawienia opieki okołoporodowej w Polsce.

FUNDACJA POMOC DLA PŁODNOŚCI:
Nasza współpraca koncentruje się na wspólnym wsparciu osób niepłodnych, bezpłodnych i starających się o dziecko.